H2E rent dekarbonizacija

BENEFIT ZA SVA VOZILA I SVE GRAĐANE

"H2E SMART CITY" je najefikansiji i najelegantiniji način za smanjenje aero zagađenja u gradovima. To je je temelj za revolucionarnu inicijativu koja ima za cilj da smanji emisiju štetnih izduvih gasova iz automobila.

Kako je to moguće? H2E SC System zasnovan je na PATENTIRANOJ, NAUČNO DOKAZANOJ i BEZBEDNOJ tehnologiji, odnosno H2E industrijskim mašinama za dekarbonizaciju.

Proof of concept su Auto servisi, Vulkanizerske radionice, DPF servisi, Tuning centri i Auto perionice u kojima desetine mašina uz podršku H2E Systema godinama uspešno sprovode hiljade tretmana o trošku krajnjih klijenta.

H2E SMART CITY SISTEM je primena iste H2E tehnologije uz neke značajne prednsoti jer se sve odvija na pristupačnim lokacijama, po strogo kontrolisanoj proceduri, pod nadzorom kreatora H2E tehnologije a uz veliku podršku naučne zajednice.

Ovaj sistem omogućava vozačima da po pristupačnim uslovima, na mestima gde često provode vreme, uz subvencije od strane grada i/ili ekološki osveštenih kompanija, urade najefikasniji tretman dekarbonizacije za svoje vozilo.

h2e smart city

H2E patentirana tehnologija čišćenja motora od ugljenika

Parametri vozila unose se u aplikaciju, koja proračunava neophodnu količinu gasa i vreme trajanja postupka za najbolje rezultate čišćenja. Vodonik i kiseonik ponovljivog kvaliteta (H2E) meša se sa vazduhom u usisnoj grani motora, učestvuje u 20.000 sagorevanja i postepeno pretvara čvrste naslage ugljenika u gas koji sagoreva u cilindru i izduvnom sistemu.

Dijagram dekarbonizacije

Potencijalni efekti jednog H2E SC Systema
na primeru grada Novog Sada:

U Novom Sadu registrovnao je preko 100.000 vozila. Procenjuje se da od toga 10.000 vozila koja su najfrekventinija (dostava, kuriri, taxi, javni prevoz), uz 5.000 vozila koja imaju najvišu emisiju izduvnih gasova zajedno emituje preko 80% štetnih izvuvnih gasova (dimnost, PM čestice, CO, HC, NOx).

Efekat jednog H2E tretmana dekarbonizacije motora SUS je uz sve benefite za vlasnika vozila i smanjenje emisije štetnih izduvnih gasova i čestica za prosečno 60% kod dizel motora i preko 77% kod benzinskih motora.

Pošto se efekat polako gubi i potrebno ga je periodočno ponavljati, možemo sa sigurnošću reći da je prosečno smanje emisija u prvoj godini nakon tretmana minimum 50%.

Potencijalni rezultat 15.000 tretmana godišnje na vozilima koja najviše zagađuju je smanjenje zagađenja za 40%. Ako iz bilo kog razloga nije moguće dopreti do svakog četvrtog vozila iz ove kategorije i dalje imamo manje zagađenja na nivou grada za minimum 30%.

H2E smanjuje prekomerne izduvne gasove za manje od 1 sat

Manje izduvnih gasova – duži radni vek automobila i zdravija životna sredina

Dekarbonizacija Akcija

Jedinstvene prednosti H2E mašine:

1. #1 tehnologija u Švedskoj.
2. Prepoznatljiv H2E kvalitet. Klijenti sa 3500+ realizovanih H2E tretmana.
3. Premium obuka i produktivnost. Dovoljan je 1 obučen i odgovoran operater, da opsluži 3 mašine i do 30 tretmana dnevno.
4. Inteligentantan softver koji se konstantno unapređuje.
5. Servis paket* - Jeftino održavanje bez skrivenih troškova.
6. PATENTIRANO | DOKAZANO | BEZBEDNO
Dekarbonizacija Akcija

PREZENTACIJA H2E MAŠINA ZA DEKARBONIZACIJU

Zaštićenim industrijskim dizajnom postignut je idealan odnos korisne površine ćelija elektrolizera u odnosu na dimenzije kućišta. Kompaktno kućište olakšava svakodnevni manevar i rad u malom prostoru.

Patentiranom konstrukcijom modularnog uređaja za proizvodnju vodonika i kiseonika ponovljivog kvaliteta omogućen je inovativan, robustan, praktičan dizajn i ravnomerno hlađenje svake ćelije.

Dekarbonizacija poređenje

H2E je jonizovan vodonik i kiseonik gas. Dobija se višim naponom i manjom strujom po površini za razliku od svih poznatih rešenja na tržištu. (patentirano). Jonizacija je neophodna za vezivanje vodonika i ugljenika. Zato H2E bolje čisti i stvara DLC nano film kojim se smanjuje trenje u cilindru.

H2E SERVIS

ECO NAV DOO

Hajduk Veljkova 11, 21000 Novi Sad

Robert Žolcer, CEO

Ilija Bašica, Marketing

+381621910532   info@h2e.io

www.h2e.rs

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE H2E MAŠINE PO MODELIMAMODEL C54 SE/PRO/RENTC100 PROH2E SMART CITY
SoftverH2E namenski razvijen firmver za kontrolu elektrolizera i android aplikacija za upravljanje dekarbonizacijom (*patentirana tehnologija)
Regulacija proizvodnje gasaIntezitet proizvodnje automatski se prilagođava parametrima motora. Ponovljiv kvalitet u svim okolnostima.
Model/tip elektrolizeraSuvi H2E ZCLC (bez strujnih gubitaka), modularna konstrucija elektrolizera sa integrisanim rezervoarima elektrolita i vodenim filterom*
Min. specifikacija tableta8GB ROM, 1GB RAM
Broj ćelija elektrolizera54100
Hladnjak elektrolizeraPrisilno vazdušno hlađenje elektroda. Ravnomerno odvođenje toplote svih ćelija*
Napajanje elektrolizeraH2E strujni generator *
Korisničko interfejsKontrolni panel na industrijskoj mašini + H2E Android aplikacija za automatsko određivanje parametara.+ Industrijski tablet
Kontrola nivoa tečnostiPregledna analogna skala. LED pozadinsko osvetljenje.
Vizualna kontrola proizvodnjeDa. Transparentan vodeni filter (“bubler”).
Potrošnja energije180-250VAC do 16A180-250VAC do 20A
Potrošnja vode (L/h)Do 0.5Do 0.9
Interval servisa12 meseci / 200 tretmana12 meseci / 400 tretmanaPSG paket
Dimenzije (v/d/š)800mm / 530mm / 550mm850mm / 730mm / 550mm
Neto masa (kg)~ 85~ 130
Pakovanje/transportEuro 6 paleta/3 transportna položaja
Isporuka na adresu i obukaUključeno u cenu mašine (osim za model C54 SE)
Garancija24 meseciPSG